NEJLEPŠÍ PÁNSKÉ PARFÉMY - BESTSELLERY ROKU 2022

 NEJLEPŠÍ PÁNSKÉ PARFÉMY - BESTSELLERY ROKU 2022

Neexistuje žádná obecně použitelná norma, jako například norma Sevres z 19. století, která by definovala, které parfémy jsou dobré, lepší nebo dokonce nejlepší. O dané vůni však existuje řada vlastností či informací, díky kterým může být podrobena určité klasifikaci či hodnocení. Jelikož je to však dost namáhavá práce, vyplatí se podporovat různé druhy odborných žebříčků, které zveřejňují obchody se značkovými a originálními parfémy.

Údaje, které nám pomohou přiblížit potenciál daného parfému, včetně značky, která jej uvedla na trh, roku debutu, parfuméru nebo interpretů, kteří jej vytvořili, síla vůní vyjádřená koncentrací éterických látek, dokonalé vyvážené složení ingrediencí, obsah afrodiziakálních látek, módní trendy či jaké jsou nejprodávanější pánské parfémy?

Nejžádanější značky - top top pánských parfémů

Vezmeme-li v úvahu všechna výše uvedená kritéria, můžeme být v pokušení označit nejlepší parfémy pro muže v dané sezóně nebo předpovědět hity vůní pro rok 2022.

Volba však bude provedena z těch nejvýraznějších, originálních, značkových značek, které se těší dlouholeté autoritě. Některé fungují už desítky let a většinou pocházejí z exkluzivního módního či galanterního průmyslu a někdy iz automobilového průmyslu, jiné vznikly i před několika sty lety a od začátku fungovaly jako parfumérská značka.

Mezi světové lídry patří výrobci jako Chanel, Yves Saint Laurent, Lancome, Givenchy, Giorgio Armani, Hugo Boss, Hermes, Lacoste, Emporio Armani, Prada, Paco Rabanne, Jean-Paul-Gaultier, Dolce & Gabbana, Carolina Herrera, Montblanc, Mercedes -Benz, Viktor & Rolf, Abercrombie & Fitch, Calvin Klein, Christian Dior, Chloe, Versace.

Popřední parfuméři

Slavný, nejkrásnější pánský parfém je uměleckým dílem a dokonalým parfumérským řemeslem, které po staletí rozvíjeli parfuméři. Toto povolání se často přenáší z otce na syna nebo dceru nebo na učedníky a je to tak nepřetržitě po celé generace.

Mezi uznávaná jména v parfumérském průmyslu patří takoví tvůrci, žijící nebo mrtví, jako Jacques Cavallier, Michel Girard, Jean Patou, Lorenzo Villores, Thierry Wasser, Edmond Roudnit, Dominique Ropion, Jacques Polge, Alberto Morillas, Pierre-Francois Pascal Francis Camail, Michel Almairac a Ernest Beaux.

Záleží na síle parfému?

Bez ohledu na to, zda mluvíme o trendech roku 2022 nebo 1922, síla parfému zůstává nadčasovou klíčovou složkou. Mimo jiné činí pánské vůně vnímatelnými, výraznými a dlouhotrvajícími.

Nejsilnější jsou parfémové extrakty (Extrait de Parfum). Koncentrace vonných olejů v nich obsažených může být až 40-60%. Parfémy jsou další z hlediska síly (Parfum). V tomto případě koncentrace oscilují kolem 10-30%.

Dále zde máme dvě nejoblíbenější a nejprodávanější kategorie vůní. Jedná se o parfémované vody (Eau de Parfum), s obsahem 8-15 procent. extrakty a toaletní vody s obsahem 4-15 procent. éterické.

Závěr ceny uzavírají kolínské vody (Eau de Cologne) a osvěžující vody (Eau Fraîche). V prvních je jen 2-5 procent. koncentrace oleje. Osvěžující vody jich mají ještě méně - 1-3%. To neznamená, že tyto kategorie parfémů je třeba podceňovat. Jsou prostě ideální pro příležitosti, kdy vůně není hlavním zaměřením a měla by být jen jemným pozadím.

Celá pravda o afrodiziakách v parfémech

Status parfémového bestselleru lze dosáhnout i díky pečlivě vybraným látkám, které působí jako aromatická afrodiziaka. Tyto látky způsobují, že při kontaktu s nimi dochází ke stimulaci lidských erotogenních zón, jako kdyby byly v kontaktu s feromony. Zvyšuje se tělesná teplota, srdce začíná bít stále rychleji a představivost začíná pracovat.

Mezi přípravky, které jsou běžně uznávány jako účinná afrodiziaka, patří mimo jiné skořice, bílé pižmo, tuberóza či jiné - agave, orientální santalové dřevo, zázvor, jasmín a vanilka.

Top - nejlepší pánské parfémy AD 2022

Níže uvedený žebříček obsahuje doporučení originálních a značkových pánských vůní, které budou hitem na trhu parfémů v roce 2022. Pojďme se tedy setkat s těmi nejlepšími z nejlepších:

Paco Rabanne Phantom

Jedná se o další pánskou vůni pro rok 2022, která má nevšední balení s úžasnými funkcemi. Lahvička je stylizována jako robot, který se navíc dá propojit se chytrým telefonem. Dokonalý parfém pro muže, kteří ocení nejen krásnou vůni, ale také originální pánské vychytávky. Uvnitř robota jsou tóny jako jablko, zemité tóny, pačuli, levandule, kouř, citrónová kůra, vanilka a vetiver.

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme

Toto je skutečně královská toaletní voda se skutečně královským flakonem zakončeným úžasnou korunou. Osloví pány, kteří mají rádi luxus a eleganci. Jeho orientálně-dřevitá vůně pochází z ingrediencí jako šalvěj, mandarinka, fazole tonka, karamel a vetiver.

Suma sumárum - jakou vůni si vybrat v roce 2022?

Pokud jde o nejlepší pánské parfémy v roce 2022, díky výše uvedenému žebříčku by jejich výběr z hlediska individuálních očekávání a preferencí neměl být příliš problematický. Navrhujeme ověřené, světové hity a díky popisu vonných látek v nich obsažených snadno najdeme to, co je našemu srdci a charakteru blízké.

panske parfemy (2)