NEJLEPŠÍ DÁMSKÉ PARFÉMY - BESTSELLERY ROKU 2022

 

NEJLEPŠÍ DÁMSKÉ PARFÉMY - BESTSELLERY ROKU 2022

Dobře zvolené, výrazné a dlouhotrvající dámské parfémy jsou skutečnou zbraní, která vám umožní cítit se sebevědomě, svůdně a žensky v každé situaci. Abychom vám usnadnili hledání dokonalých vůní pro ni, uvádíme žebříček nejlepších dámských parfémů roku 2022!

Dámský parfém je produkt, kterým je vybavena téměř každá žena, která se chce postarat o svoji dokonalou pohodu a pozitivní reakci okolí. Při hledání krásných, aromatických parfémů pro ženy si můžeme vybrat z obrovského množství vonných kompozicí dostupných na trhu. Jak ale vybrat dokonalou vůni pro ženu? Jaké jsou nejlepší parfémy pro ženy v roce 2022? 

Dokonalý dámský parfém – na co se zaměřit při jejich výběru?

Dokonalý dámský parfém je dokonalým doplňkem ke stylingu a spolupráci s osobností a charakterem ženy. Při hledání té správné vůně pro sebe se vyplatí řídit se především vlastními preferencemi, pokud jde o vonné tóny přítomné v parfému a jejich vzájemnou interakci, jakož i jejich intenzitu a trvanlivost daného produktu. Dodržování těchto pokynů vám umožní najít dokonalý parfém, který vytvoří koherentní celek s vámi a stylem, který máte rádi.

Na druhé straně, chcete-li vybrat dámský parfém jako dárek pro nám blízkou ženu, vyplatí se sáhnout po oblíbených kombinacích vůní, které ocení a ochotně volí i jiné ženy. To nám umožní zaměřit se na dámské vůně, které pravděpodobně osloví ženu, kterou chceme obdarovat.

Parfém, parfémovaná voda nebo toaletní voda?

Hledání té správné vůně vyžaduje, abyste se zamysleli nad tím, jaký druh produktů byste si měli vybrat – parfém, parfémovanou vodu nebo toaletní vodu. Rozdíl mezi těmito produkty spočívá především v obsahu vonných olejů a alkoholu v jejich složení, což se promítá do intenzity dané vůně a času, který na pokožce vydrží. Čím vyšší je koncentrace vonných olejů, tím déle bude aromatická vůně vnímatelná. Parfémy obsahují 30 až 40 % vonných olejů rozpuštěných v 90 až 96 % alkoholu, zatímco Eau de Parfum obsahuje 10 až 15 % olejů rozpuštěných v 90 % alkoholu. Nejméně trvanlivá je rozhodně toaletní voda, která obsahuje od 5 do 10 % vonných olejů rozpuštěných v 60 až 85 % alkoholů.

Chcete-li vybrat to správné řešení, stojí za zvážení, jak moc záleží na intenzitě vůně a její výdrži během celého dne. Zároveň je třeba připomenout, že kvalitou vůně se řídí i její cena – jednoznačně nejdražší jsou parfémy a nejlevnějším řešením jsou toaletní vody. V mnoha případech je dokonalým kompromisem mezi kvalitou a cenou parfémovaná voda.

Nejlepší dámské parfémy roku 2022

Parfémy jsou prvkem, který skvěle doplní jakoukoli stylizaci – dokážou zdůraznit jak elegantní charakter outfitu, tak mu dodat romantický, dívčí či městský styl. Bez ohledu na to, jaké vůně upřednostňujete, určitě si vyberete tu správnou volbu pro sebe. Přinášíme žebříček dámských parfémů, kde naleznete nejprodávanější dámské parfémy roku 2022.

Giorgio Armani My Way Intense

Parfémovaná voda My Way Intense značky Giorgio Armani je intenzivnější interpretací původní vůně Armani My Way. Giorgio Armani My Way Intense je smyslná květinově-dřevitá směs vůní vytvořená pro elegantní ženy, které hledají samy sebe a realizují svůj potenciál. Nepřehlédnutelná kombinace vůní hořkého pomeranče, pomerančového květu, tuberózy, vanilky a santalového dřeva umožnila vytvoření působivého a smyslného parfému, který byl uzavřen v jednoduchém a elegantním flakonu.

Dolce & Gabbana The One Gold

Dolce & Gabbana The One Gold

Návrhem značky Dolce & Gabbana je vůně The One Gold s mimořádně univerzálním a nadčasovým charakterem, která okouzlí kombinací sladkých ovocných a květinových tónů vůně s těžšími kořeněnými, zemitými a pižmovými akordy. Zajímavou směsí Violaine Collas je kompozice propracovaná do nejmenších detailů, která jistě splní očekávání sebevědomých žen, které znají svou hodnotu a chtějí svů styl zpestřit jedinečnou, jemně kořeněnou vůní.

Givenchy Irresistible

Givenchy Irresistible je parfémovaná voda, která uchvátí ženy kombinací jemných květinově ovocných vůní se silnými akordy v podobě hřejivého cedrového dřeva a podmanivého pižma. Tato vůně je plná protikladů, a proto potěší ženy připravené vnést do každodenního života trochu šílenství, jakož i ženy s uměleckou duší citlivou na krásu.

Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge

Givenchy LInterdit Eau de Parfém Rouge je elegantní a šik kombinace květinových vonných tónů s dřevitými a kořeněnými akordy, které potěší milovníky krásných, silných a sladkých, ale ne příliš nudných vůní. Intenzivní kompozice vůní Givenchy L'Interdit Eau de Parfém Rouge dodává pocit pohodlí a sebevědomí bez ohledu na okolnosti.

Výběrem bestsellerů z dámských parfémů z našeho žebříčku si můžete být jisti, že saháte po neskutečně krásné vůni, která potěší každou ženu, která ocení dokonalé složení vonných akordů. Chcete-li sáhnout po některém z navrhovaných produktů, podívejte se na nabídku našeho internetového obchodu luxparfem.cz, kde najdete top dámské parfémy roku 2022.