NEJODOLNĚJŠÍ PÁNSKÝ PARFÉM - ŽEBŘÍČEK NEJODOLNĚJŠÍCH VŮNÍ PRO MUŽE

 NEJODOLNĚJŠÍ PÁNSKÝ PARFÉM 

Skutečného gentlemana poznáte nejen podle úhledného, ​​správně zvoleného outfitu, ale také podle krásné vůně. Chcete-li najít dokonalý pánský parfém, jehož vůně vás bude provázet po celý den, podívejte se na 5 návrhů nejodolnějších pánských parfémů, které vás nezklamou!

Trvanlivost parfému je vedle krásné vůně velmi důležitou otázkou, která se promítá do našeho pohodlí během celého dne. Výběrem odolných pánských parfémů si jejich aromatickou vůni můžeme užívat od rána až do večera. Na co si ovšem dát pozor při výběru pánských vůní? Jaké jsou nejodolnější pánské parfémy a jak mohou na pokožce vydržet déle? Všechno se dozvíte v tomto článku!

Trvanlivost parfému – proč je tak důležitá?

Každý muž, který hledá dokonalou vůni pro sebe, dbá na trvanlivost dané vůně, tedy jak dlouho vydrží na pokožce. Dlouhotrvající pánské parfémy vám umožní cítit se mimořádně svěže po celý den, a tím - dobře naladit a dodat sebevědomí. Dlouhotrvající pánská vůně, která zůstane na těle celý den, od rána až po večerní rande či setkání s přáteli, vám umožní cítit se pohodlně v každé situaci a zapamatovat si vás jako krásně vonícího člověka.

Výběr dlouhotrvající vůně pro něj – co je třeba zvážit?

Existuje několik faktorů, které ovlivňují, jak dlouho vůně na pokožce vydrží. Třeba je brát v úvahu při hledání trvanlivé mužské vůně, která nás naplno potěší. V první řadě se vyplatí věnovat pozornost procentu vonných olejů, které mají velký vliv na to, jak dlouho vůně na pokožce vydrží. V parfémech by měl být tento obsah od 20 do dokonce 43 %, parfémované vody je obsahují od 10 do 20 %. Na druhé straně nejnižší koncentraci vonných olejů mají toaletní vody – obsahují 5 až 10 % olejů, proto jsou nejméně odolným řešením.

Optimálním řešením, které spojuje vysokou kvalitu a dostupnou cenu, jsou parfémované vody. Když však sáhnete po lahvičce pánské parfémované vody, vyplatí se podívat i na její složení. Je důležité, aby vybraná vůně měla základní tóny – dlouhotrvající pánské parfémy by měly mít správně složené základní tóny. Dřevěné akordy, pižmo, dubový mech, cedr či vanilka jsou častou volbou jejich kompozicí, které prodlužují trvanlivost parfémů a déle vydrží na těle.

Poslední důležitou otázkou, kterou je třeba brát v úvahu při hledání dokonalého pánského parfému, který potěší svou trvanlivostí, je výběr těch správných akordů, ze kterých se daná vůně skládá. Mnohem trvanlivější jsou intenzivní, aromatické a hluboké vůně a ty, které nejsou lehké a osvěžující, takže pokud nám záleží na výdrži, určitě je lepší sáhnout po takových návrzích.

Nejodolnější pánské vůně - kterou si vybrat?

Mezi pánskými vůněmi dostupnými na trhu existuje spousta úžasně krásných a odolných návrhů, mezi kterými si každý muž jistě najde ten svůj dokonalý návrh. Přinášíme žebříček 5 nejoblíbenějších pánských vůní, které jsou oceňovány pro svou nadprůměrnou výdrž a neobvyklé kompozice vonných not.

 

1. Creed Aventus

Parfum Creed Aventus je chyprově-ovocná vůně, která potěší muže pečlivě vybranými vůněmi černého rybízu, jablek, čerstvého bergamotu a šťavnatého ananasu. Srdcem kompozice jsou suché, aromatické akordy pačuli a březového dřeva, které jsou podtrženy jemnými tóny růže a jasmínu. To vše doplňují tóny hloubky v podobě akordů hřejivé vanilky, dubového mechu, pižma a ambry. Creed Aventut je velmi dlouhotrvající parfém pro muže, kteří oceňují elegantní, aromatické vůně a chtějí zdůraznit své sebevědomí a odvahu do dalších kroků.

2. Parfum Dior Sauvage

Dior Sauvage je vůně inspirovaná nedotčenými oblastmi divočiny, modrou oblohou a vůněmi praskajícího ohně. To umožnilo renomované značce Dior vytvořit odvážnou vonnou kompozici kombinující orientálně-fougerové vonné tóny, které mimo jiné zahrnují svěží akordy bergamotu, aromatického pepře, levandule, hřejivé vanilky, hořké fazole tonka a vzácného santalového dřeva. Vůně Dior Sauvage potěší každého zralého muže, který je věrný svým hodnotám a uvědomuje si svoji vnitřní sílu.

3. Chanel Bleu de Chanel

Luxusní vůně Blue de Chanel je mimořádně výraznou kombinací citrónu, svěží máty s pikantním pepřem, zázvorem, jasmínem, santalovým dřevem, cedrem a fazolemi tonka. Překvapí vzájemným souzvukem jednotlivých akordů, které ztělesňují ducha pravých mužů. Návrh od značky Chanel je mimořádně odolná pánská vůně uzavřená v černém elegantním flakonu, který jistě potěší muže, kteří si cení nezávislosti a sebeřízení svého osudu.

4. Chanel Allure Homme Sport

Toaletní voda Chanel Allure Homme Sport je dřevitě-kořeněná vůně, která zaujme muže smyslnou a svěží kompozicí vůní naplněnou akordy šťavnaté mandarinky, cedru, pižma, pepře, neroli a fazolí tonka. Allure Homme Sport je toaletní voda vytvořená pro muže, kteří milují překračování svých hranic a dosahování nových cílů.

5. Paco Rabanne 1 Million Parfum

Paco Rabanne 1 Million Parfém je vysoce kvalitní parfém, který se vyznačuje intenzivní, výraznou a mimořádně dlouhotrvající vůní, která je sluncem prosycenou kompozicí květinových a kožených akordů. Tato vůně potěší kombinací sladkých tónů tuberózy, citrusů v kombinaci s akordy kašmírového dřeva, kůže, pryskyřice a borovice. Parfém Paco Rabanne 1 Million je odvážná kompozice pro muže, kteří se nebojí jít za hranice pravidel a chtějí si užívat každý den.

 

Skladování a aplikace parfémů

Dlouhotrvající pánská vůně není jen o výběru toho správného parfému. Je také mimořádně důležité ji správně nanést na pokožku a zajistit, aby byl parfém skladován ve správných podmínkách. Chcete-li mít vliv na prodloužení trvanlivosti vůně, stojí za to dbát na to, aby se parfém nastříkal na pokožku, nikoli na oblečení, protože vůně z látek mnohem rychleji oxiduje. Důležitý je i výběr správného místa pro aplikaci – parfém je nejlepší nastříkat na navlhčenou pokožku na místa jako krk, lokty či zápěstí. Tato místa jsou teplejší, takže vůně se rozvine naplno a vydrží tam nejdéle. Důležité je také místo, kde je parfém uložen. Nedoporučujeme uchovávat lahvičky s parfémy na slunném místě.

Výběr pánských parfémů v námi sestaveném žebříčku a péče o jejich správnou aplikaci na pokožku vám umožní vychutnat si úžasně krásnou vůni, která na vaší pokožce zůstane téměř celý den. Chcete-li sáhnout po některém z návrhů, podívejte se na nabídku obchodu Luxparfem.cz, kde určitě najdete trvanlivou a levnou vůni pro sebe.

 panske parfemy (2)